Contul meu

Smart Deals,

Comercializam produse produse cu care poti reduce consumul de energie electrica, poti reduce costul cu IT-ul la achizite cat si in utilizare. Aducem orice IT de pe planeta. Cumparam IT-ul de care nu mai ai nevoie. Contacteaza-ne acum.

Cum creez un cont de client pe romleas.ro?

Iti creezi un cont nou completand formularul de pe romleas.ro si alegand tipul de cont care te reprezinta cel mai bine. Dupa completare care vei primi un email de confirmare. Adresa ta de email va fi folosita pentru identificarea contului. Este important sa specifici o adresa pe care o folosesti in mod curent. Primesti astfel toate informatiile importante referitoare la comenzi in timp util, ai acces la facturile de achizitie, certificatul de garantie, esti informat din timp de reducerile noastre si poti beneficia de diverse promotii.

In plus, te rugam sa alegi cu atentie parola contului tau, sa o retii sau o notezi pentru a nu intampina dificultati la urmatoarele autentificari.


Data viitoare, comanzi rapid

Odata introduse, datele tale sunt stocate in baza noastra de date, iar la urmatoarele comenzi le poti refolosi usor, fara a mai fi nevoie sa le reintroduci.


Stii in timp real statusul comenzii tale

Cu un cont pe romleas.ro, poti urmari in timp real traseul comenzii tale. Astfel, afli unde e produsul pe care l-ai comandat si poti estima timpul in care va ajunge la tine.

Tichetul tau online

Prin intermediul acestui sistem, poti trimite mesajul tau la reprezentantul Romleas, direct pe site, simplu si rapid.

Modalitati de plata
Odata ce ai cont: iti putem la dispozitie mai multe modalitati de plata.

Alegi ceea ce este convenabil si util pentru tine.