Modalitati de plata

Ordin de plata

Plata prin ordin de plata se face pe baza facturii proforme emise de Romleas, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii aferente proformei emise, in contul de mai jos.Denumire firma: SC Romleas SRLCont lei: RO83RZBR0000060003883555, deschis la Raiffeisen BankCod unic inregistrare: 14965516

 

Ramburs

Plata ramburs se face in lei, integral, la livrarea produsului sau la ridicarea acestuia din magazinele Romleas. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care iti livreaza produsele.

 

Plata online

Acceptam urmatoarele carduri bancare: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Foloseste plata prin card bancar si comanda ta va fi procesata imediat. In plus, nu ai niciun comision suplimentar pentru tranzactii.Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Romleas, foloseste PayU. Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii tale din ziua respectiva.Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizezi numarul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si codul CVC (cele trei cifre de pe spatele cardului). Toate datele preluate pe acest website sunt preluate pe servere securizate si sunt gestionate conform Legii nr. 677 din 2001. Nicio alta companie sau persoana nu va avea acces la aceste date. Pentru mai multe detalii, acceseaza sectiunea “Confidentialitate”.

 

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Citeste Politica de confidentialitate PayU pentru mai multe informatii despre subiect. Acceseaza Verified by Visa si MasterCard SecureCode pentru detalii complete legate de sistemul 3D Secure.

 

Plata la termen

Trimite comanda, selecteaza aceasta modalitate de plata si vei fi contactat de consultantul alocat tie.

Plata la termen este acordata companiilor ce au achizitionat de minim 3 ori. Dupa primele 3 achizitii in urma cererii venite din partea clientului, clientul este analizat de societatea de asigurare cu care colaboram. Societatile aprobate in urma verificarii, pot opta pentru achizitia cu plata la termen si semnarea contractului de colaborare in acest sens.

 

Leasing

Poti achizitiona in Leasing de la Romleas, direct sau prin diverse companii de leasing.
Completeaza acum formularul de Leasing, de restul ne ocupam noi.

 Plata in rate

Completeaza formularul de Rate, de restul ne ocupam noi.

Poti cumpara echipamente IT de la romleas.ro prin diversi parteneri si rate direct de la romleas.ro:

Pentru un plus de flexibilutate, poti opta intre 3, 6 sau 12 rate disponibile, cu sau fara 2 luni gratie, in functie de oferta bancii din perioada respectiva.Daca detii unul dintre cardurile de mai sus, ne poti contacta chiar acum. In cazul in care nu detii un card de cumparaturi, te ajutam sa il obtii rapid.Avem grija in ceea ce priveste confidentialitatea datelor, drepturile de autor.Le-am detaliat pe toate in urmatoarea rubrica Termeni si conditii.


SEAP

Poti achizitiona de la Romleas, direct sau prin SEAP.
Completeaza formularul, ne informezi ce anume doresti sa achizitionezi prin SEAP si de restul ne ocupam noi.

 Inchirieri

Inchiriem orice produs IT. Completeaza formularul Inchirieri, de restul ne ocupam noi.