Termeni si conditii

Smart Deals,

Comercializam produse produse cu care poti reduce consumul de energie electrica, poti reduce costul cu IT-ul la achizite cat si in utilizare. Aducem orice IT de pe planeta. Cumparam IT-ul de care nu mai ai nevoie. Contacteaza-ne acum.

 


Introducere


S.C. Romleas S.R.L. cu sediul in Calea Aradului, nr. 48 A, Timisoara, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J35 /1729 /2002 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO 14965516 este compania care administreaza siteul www.romleas.ro

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in aceasta pagina. Pentru folosirea site-ului in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

 

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.romleas.ro este proprietatea S.C. C.I.T. GRUP S.R.L si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.

Este  interzisa copierea continutului site-ului, a fotografiilor si a datelor, fara acordul nostru. Acestea pot fi folosite numai cu acordul in scris al unui reprezentant legal Romleas.

Folosirea fara acordul Romleas, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. 

Puteti raporta orice eventuala incalcare a drepturilor de autor sesizata pe site la adresa marketing@romleas.ro

 

Confidentialitatea datelor

Stimati cumparatori,             

Toate datele preluate pe acest website sunt preluate pe serverele noastre, ele sunt gestionate conform Legii  nr.677 din 2001, nici o alta companie sau persoana nu va avea acces la aceste date. Informatiile introduse de catre utilizatori pentru a crea cont sunt datele cerute de legislatia nationala pentru intocmirea facturii. Cand faceti cumparaturi in magazinul nostru va vom intreba numele companiei, emailul companiei, adresa de livrare, ora de livrare dorita, persoana de contact,  numarul de telefon si metoda de plata. Romleas Srl este inregistrata sub numarul 17 237 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Protectiei Datelor cu caracter personal.Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Romleas SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate in aceasta pagina conform si regulamentului UE 679 / 2016. Clientii companiei noastre sunt in general persoane Juridice iar datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana sunt in deplina siguranta.

Romleas nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.romlea.ro, a facut-o din proprie initiativa pentru a crea un cont cu intentia de a achizitiona produse din cadrul www.romleas.ro, clientul poate opta pentru stergerea contului din baza noastra de date, are acces nelimitat la contul sau, poate edita oricand datele introduse, inclusiv poate renunta la primirea de oferte directe din cadrul contului prin debifarea acestei optiuni si sau poate sterge emailul (id-ul contului), inclusiv putand modifica acest ID cand doreste.

Romleas poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia prevederilor legale. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa:  Timisoara, Calea Aradului nr. 48 A, Judetul Timis.

Romleas nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Totodata tinem sa mentionam ca nu trimite corespondenta fara acordul explicit  al clientului.

Va asiguram de deplina confidentialitate a tuturor datelor preluate.

Cu stima,

Dan Iliescu

Director General

Contact: 0040 722 264 444

Email: dan.iliescu@romleas.ro 

 

Romleas este indreptatita pentru prelucrarea datelor si folosirea lor in scopul efectuarii de comenzi si livrare dar si marketing. Clientul ajunge in baza de date Romleas prin realizarea unui cont pe www.romleas.ro prin care este de acord la toate termenele si conditiile prezente in cadrul www.romleas.ro.

Clientul este indreptatit sa anunte Romleas referitor la modificarile datelor si totodata la stergerea lor din baza de date. Acest lucru se intampla fie prin trimiterea unui mesaj ca Formular Contact fie pe adresa de email marketing@romleas.ro sau trimiterea unei adrese semnate la sediul companiei Calea Aradului nr 48 A, Timisoara.

 

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Cititi Politica de confidentialitatePayU si pentru mai multe informatii despre subiect. 

 pentru detalii complete legate de sistemul 3-D Secure.

 

 

Declararea responsabilitatii

Continutul site-ului www.romleas.ro a fost alcatuit cu acuratete pentru introducerea corecta a datelor si respectarea informatiilor. Cu toate acestea este posibil sa apara erori. Romleas nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt articol de pe site sunt lipsite de erori.  

Daca in timpul navigarii observati astfel de erori, va rugam sa ne ajutati sa imbunatatim informatiile transmise, lasandu-ne un mesaj in cadrul formularului de “Sugestii si reclamatii”

 

Transport

Romleas, prin intermediul firmei de curierat livreaza produse in toate localitatile din Romania.Pentru destinatiile din afara Romaniei oferim clientilor libertatea de a-si alege modalitatea de transport, costurile de livrare fiind suportate de catre destinatar.

Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat, iar coletul se expediaza la adresa indicata in comanda.

Dupa expedierea produselor, veti primi un e-mail in care veti fi informat despre:

  • livrarea produselor
  • numarul de identificare al coletului
  • numele curierului cu care a fost trimis.

Cu aceste informatii puteti accesa in orice moment website-ul firmei de curierat si puteti urmari comanda in timp real. 

 

Expediere in aceeasi zi

Comanda receptionata pana la ora 14:00 se expediaza in sistem ramburs in aceeasi zi. Comenzile receptionate dupa ora 14:00 se trimit in urmatoarea zi.

In localitatile din Romania unde exista sediu Fan Curier, Cargus, coletul ajunge in 24 de ore din momentul expedierii, exceptie de la aceasta regula o reprezinta regiunile Moldova si Dobrogea, unde coletul ajunge in maxim 48 de ore.

In cazul platilor prin banca, livrarea decurge din momentul confirmarii in contul SC Romleas SRL a platii contravalorii facturii proforme.  

Pentru produsele care se intorc in garantie din cauze legate de transport, costul returnarii este suportat de catre Romleas.

Privind dreptul de unilateral al consumatorului * valabil pentru persoanele fizice. Art 4 al.C din OG 34/2014: "Consumatorul persoana fizica are dreptul sa notifice prin ce metoda doreste comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

Puteti accesa un model de formular de retragere aici.

Persoanele juridice nu au posibilitatea de retragere unilaterala din contract. In cazul tuturor comenzilor efectuate si achitate, comanda este preluata de reprezentantii Romleas, produsul fiind asamblat conform specificatiilor din comanda. Personalizarea produselor se efectueaza pentru fiecare client in functie de nevoile acestuia. Comenzile efectuate si achitate nu pot fi anulate.Daca nu esti multumit de produsul achizitionat sau daca te rezgandesti, ai posibilitatea de a-l schimba, intr-o perioada de 60 de zile calendaristice de la data primirii produsului sau, dupa caz, de la data platii facturii, caz in care S.C. Romleas S.R.L. se obliga sa schimbe produsul cu un altul. Nu se returneaza valoarea in bani a produsului achizitionat ci se poate inlocuii produsul cu un altul sau se pot alege alte produse de acceasi valoare.Companiile, persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale, in considerarea avantajelor dobandite in calitate de clienti Romleas (produse achizitionate in sistem discount, transport gratuit, discounturi mari de 35%-60% fata de un produs nou, livrare rapida cu prioritate, super garantie), este posibila doar inlocuirea produselor care nu corespund cerintelor si care au fost achiztionate sau, dupa caz, returnate catre Romleas, insa nu este posibila si returnarea de catre Romleas a sumelor de bani platite de catre acestia.Termenul de returnare este de 60 de zile si decurge de la data facturii.

Returnarea produsului se va efectua pe cheltuiala clientului. 

Marfa returnata trebuie sa fie completa, neafectata fizic sau cosmetic, insotita de factura originala.

O exceptie de la aceasta regula o reprezinta produsele care sunt returnate din cauze legate de transport. Pentru acestea Romleas ofera transport GRATUIT si inlocuirea produsului. 

 

Conciliere

Daca aveti probleme legate de produse, comanda sau conditiile de transport, ce nu par a  se rezolva cu agentul Romleas cu care discutati, va rugam sa trimiteti sesizarea dvs. spre departamentul Marketing, la adresa de e-mail  marketing@romleas.ro. Sesizarile vor fi directionate catre managementul companiei in functie de aria de competenta in care se incadreaza. In maxim 48 de ore de la primirea sesizarii pe e-mail, se revine cu un raspuns clar.

Pentru detalii privind protectia dvs. ca si consumator, va rugam sa verificati site-ul Autoritatii Nationale a Protectiei Consumatorului.http://www.anpc.gov.ro/anpc/index.php

Procedure de Solutionarea Online a Disputelor https://anpc.ro/galerie/file/diversefg/ProceduraSAL.pdfAcordare discounturi comerciale

Reducerile pe care societatea SC Romleas SRL le acorda se calculeaza in acelasi fel cum se calculeaza si TVA-ul , fiind un calcul comercial, nu unul matematic.

- pret initial 100 lei - pret cu TVA (19%) = 119 lei      * 100 x 1.20 = 120

- pret initial cu TVA 120 lei – pret fara TVA (19%) = 119 lei     * 120 : 1.20 = 100

* Discounturile acordate pe www.romleas.ro NU se cumuleaza.

 

Feedback si comentarii

Toti vizitatorii pot posta comentarii, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul nu este illegal, obscen, amenintator, defaimator, invadeaza intimitatea, incalca drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv a drepturilor de publicitate), sau daunatoare pentru terti, sau contine virusi software, propaganda politica, solicitare comerciale, scrisori in lant, mesaje in masa, sau orice forma de "spam" sau mesaje electronice comerciale nesolicitate.

 Nu aveti dreptul sa utilizati o adresa de e-mail falsa, inducand in eroare cu privire la originea unui card sau alt continut. Romleas isi rezerva dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge sau edita continut, dar nu revizuieste in mod regulat continut postat.

Romleas are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza si edita sau sterge orice activitate sau continut. Romleas nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul postat de dumneavoastra sau orice terta parte.

Te invitam sa ne lasi un feedback chiar aici https://romleas.ro/sugestii

 

Termeni si Conditii de garantie

Termenul de garantie: este cel specificat in certificatul de garantie.  

Procedura garantie: Orar Service: Luni – Vineri 8:00 - 16:30. Clientul contacteaza Customer Service la 0724 24 23 87. Garantia se acorda la sediul firmei din Timisoara Calea Aradului 48/A. Taxele de transport aferente garantiei se achita de catre client. Garantia se acorda conform procedurilor, conditiilor specificate pe acest certificat si conform legii. Nerespectarea procedurii de garantie sau a conditiilor acesteia, duce la imposibilitatea preluarii produsului in garantie.

Preluarea produsului se face in ambalajul, cu documentatia tehnica si toate accesoriile cu care produsul a fost achizitionat. Indiferent de componenta defecta a produsului, cumparatorul preda in garantie ansamblul complet specificat in certificatul de garantie. Lipsa unui document, ambalaj sau accesoriu atrage imposibilitatea de a prelua produsul. Garantia se refera la schimbarea sau repararea gratuita a defectelor hardware. In cazul in care situatia intalnita este una software, sau in urma testarii produsul este functionabil sau sunt incalcate conditiile de garantie, remedierea se va efectua contra cost si se va percepe o taxa de manopera de 100 lei / ora.

Departamentul tehnic va solutiona orice problema de service in termen rezonabil (in general intre 1 – 5 zile). Acest termen se poate prelungi pana la 15 de zile daca intervin cauze ce nu tin de activitatea firmei. In situatia in care se depaseste termenul de 15 zile pentru solutionarea produselor in garantie, cumparatorului i se va inlocui produsul (la valoarea actualizata) cu un alt produs din acceasi categorie.

Firma Romleas nu isi asuma nici o raspundere privind pierderile de informatie soft ce ar putea surveni ca urmare a unor defectiuni, ci doar obligatia de a remedia defectiunile hardware. In caz de defectiune a aparatului, firma S.C. C.I.T. Grup S.R.L. nu va putea fii trasa la raspundere pentru aparitia unor defectiuni, societatea avand doar obligatia de a remedia defectiunile hardware. In caz de defectiune a aparatului, firma S.C. C.I.T. Grup S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru pierderea de timp sau daune morale, nici pentru prejudicii ca si consecinta a acestor pierderi, singura noastra obligatie fiind aceea de a repara sau inlocui echipamentul aflat in garantie. Prin urmare, insistam asupra necesitatii salvarii prealabile a tuturor datelor pasibile a fi pierdute, orice reclamatii ulterioare considerandu-se a fi nefondate.

Garantia produslui se anuleaza daca: indepartati eticheta cu numarul de serie, faceti modificari asupra produsului, fortati depasirea parametrilor, inlaturati sigiliul aplicat de firma. Orice modificare se efectueaza de catre personalul Romleas, modificarile de orice natura efectuate de terti sunt strict interzise si duc la pierderea garantiei.Garantia nu se acorda pentru produsele consumabile: Bateria produsului pentru laptop, ups, server, scanner, calculator este considerata consumabila. Pentru fuser, cartus, drum unit, rola de transfer, role de tragere a hartiei nu se acorda garantie.   Datorita procesului de fabricatie a ecranelor LCD/TFT, nu se poate garanta functionarea tuturor pixelilor. Un numar de 3 pixeli albi, 3 negri sau un total de 5 pixeli nefunctionali este considerat in parametrii normali de functionare.

Nu se acorda garantie pentru produsele care s-au defectat datorita instalarii improprii, manipularii necorespunzatoare, defecte provocate in urma utilizarii improprii, folosirii neconforme sau ca urmare a unor socuri electrice suferite. Nu se acorda garantie pentru imperfectiuni fizice. Nu se acorda garantie pentru niciun produs ce prezinta corpuri straine, bucati de mediu de scriere sparte in interiorul aparatului, contacte lipsa, urme de arsuri sau lichid . De asemenea se va refuza receptia in vederea asigurarii garantiei pentru acele produse care nu au etichetele sau sigiliile de garantie intacte si produse la care seriile nu corespund cu cele de pe certificatul de garantie.

Accidentele de transport sunt responsabilitatea totala a transportatorului, transportatorul certificand conformitatea ambalajului si integritatea produsului prin ridicarea coletelor. Coletele trimise in garantie va recomandam sa fie trimise cu valoare asigurata.

Declaratie de conformitate: Romleas SRL, in calitate de importator / conform declaratiei de conformitate primita de la furnizor, certifica faptul ca produsele sunt testate bucata cu bucata conform normelor europene, asigurand si declarand pe proprie raspundere respectarea prevederilor HG nr.457/2003, HG 88/ 2003, HG 497/2003.

Instructiuni de utilizare: Produsele livrate au in componenta subansamble electronice si mecanice care necesita respectarea cu strictete a conditiilor tehnice generale de instalare si utilizare: tensiunea de alimentare: 220V+10-15%, obligatoriu prize cu impamantare, tensiunea masurata intre carcasa echipamentului si nulul prizei de alimentare (cu aparatul pornit) sa nu depaseasca 1V, frecventa retelei: 50Hz+/-2%, temperatura: 10-35 grC, umiditate: 65% fara condensare, presiunea atmosferica: 84-107kPa, sediu lipsit de praf, agenti corozivi si vibratii, conectarea intre ele a echipamentelor este permisa doar cand acestea sunt deconectate de la reteaua de alimentare.

Receptia produselor: se face de catre Cumparator prin personal propriu, acesta avand obligatia de a reclama deficientele calitative, cantitative sau de orice fel in 48 de ore de la receptie, reclamatiile ulterioare fiind considerate nefondate. Conditiile certificatului de Garantie sunt considerate cunoscute, agreate si acceptate in momentul in care curierul sau reprezentantul clientului ridica produsele de la Romleas.  

Sunt de acord cu toate prevederile facturii fiscale, termenii, si conditiile  certificatului de garantie. Am luat la cunostinta de informatiile prezentate de catre Romleas Srl si consider ca sunt informat complet si corect pentru a achizitiona produsul dorit.

Taxa depozitare: in situatia in care produsele comandate si platite, nu sunt ridicate din sediul Romleas SRL in termen de 10 zile calendaristice de la data facturarii, se va percepe si achita o taxa de depozit in valoare de 4 lei/zi, pana la momentul ridicarii produsului.

Informatii pentru siguranta dumneavostra: Urmati toate atentionarile si instructiunile care apar pe ecranul monitorului. Nu folositi cabluri care nu sunt recomandate de producator. Nu expuneti produsul la umiditate, lumina soarelui etc. Nu plasati produsul in apropierea radiatoarelor sau a altor echipamente generatoare de caldura. Nu plasati produsul pe suprafete instabile, poate cadea si provoca accidentarea grava a persoanelor din apropiere. Nu blocati si nu acoperiti acoperiti suprafata de ventilatie cu niciun fel de material, aceasta suprafata deschisa a carcasei ofera necesarul de circulatie a aerului pentru disiparea caldurii. Produsul trebuie sa beneficieze, in permanenta, de o ventilatie adecvata. Nu introduceti obiecte in interior deoarece puteti atinge fire cu un voltaj periculos si va puteti electrocuta. Nu supraincarcati priza la care este conectat produsul, deoarece pot rezulta incendii sau socuri electrice. Nu incercati sa reparati dumneavoastra produsul deoarece deschiderea carcasei va poate expune la voltaje periculoase. Daca nu folositi produsul pentru un timp mai indelungat, decuplati-l de la sursa de curent. Decuplati produsul de la sursa de curent atunci cand: a. Cablul de alimentare este ars sau prezinta avarii. b.Daca a fost varsat lichid pe produs. c. Produsul a cazut jos sau carcasa prezinta avarii. Instalati produsul dupa aproximativ o jumatate de ora dupa ce l-ati receptionat. Eventualele diferente de temperatura produc condens si exista pericolul unor scurtcircuite. Curatati ecranul monitorului cu o carpa moale. Daca folositi o solutie de curatat geamuri, nu folositi niciun lichid care sa contina solutie anti-statica sau un aditiv similar care poate zgaria suprafata ecranului. Recomandare: folosti produsele speciale pentru curatarea ecranului. Pozitionati produsul la o distanta suficient de mare incat sa puteti lucra lejer. Prezentul certificat se completeaza cu prevederile HG 394/1995.

Informatiile prezente se considera acceptat de parti prin bifarea casutei "Am citit si sunt de acord cu "Termenii & conditiile". S-au facut probe de functionare de fata cu clientul, s-a aratat modul de utilizare a produsului, clientul este de acord cu calitatea si pretul produsului.

Transport & Returnare: Companiile, persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale, in considerarea avantajelor dobandite in calitate de clienti Romleas (produse achizitionate in sistem discount, transport gratuit, discounturi mari de 35%-60% fata de un produs nou, livrare rapida cu prioritate, super garantie), este posibila doar inlocuirea produselor care nu corespund cerintelor si care au fost returnate catre Romleas, insa nu este posibila si returnarea de catre Romleas a sumelor de bani platite de catre acestia. Termenul de returnare este de 60 de zile si decurge de la data facturii fiscale. Returnarea produsului se va efectua pe cheltuiala clientului.Termenii si conditiile pot fi supuse negocierii, la initiativa clientului, anterior efectuarii comenzii catre adresa administratie@romleas.ro . Odata cu efectuarea comenzii, clientul isi asuma intocmai termenii si conditiile.