Program de lucru: luni - vineri 9 - 17, Sâmbătă/Duminică si in sărbătorile legale inchis. Tel: 0756 439 365. Email: office@romleas.ro

SearchDaca nu esti multumit de produsul achizitionat, iti oferim posibilitatea de a-l schimba, in termen de 60 de zile de la data achizitiei. Costurile asociate returnarii produsului sunt acoperite de client. In cazul in care produsele sunt returnate din cauze legate de transport, Romleas ofera transport gratuit, alaturi de inlocuirea produsului.

Livrarea licentelor electronice

Produse electronice (cd-key, software, licenta electronica) se livreaza exclusiv prin email si nu se stocheaza pe serverul nostru. Te rugam sa verifici de doua ori daca adresa de email este corecta. In cazul in care nu ai primit cdkeyul pe email, te rugam sa ne contactezi de urgenta. Livrarea cdkeyului se face dupa procesarea platii, pentru comenzile achitate prin card bancar.

Pentru platile efectuate prin transfer bancar, livrarea se va face imediat dupa confirmarea incasarii.

Returul

LICENTELE ELECTRONICE PRIMITE PRIN MAIL NU SE RETURNEAZA  Acestea din urma intra in categoria programelor informatice si NU se pot returna sub nici o forma. Odata primit pe adresa de email, programul informatic se considera desigiliat, fara a putea fi refolosit.

In cazuri in care exista probleme cu licenta, nu ezitati sa ne contactati.
Modalitatea de livrare a licentelor electronice face parte integranta din sectiunea – Termeni si conditii.

Product has been added to your cart