Program de lucru: luni - vineri 9 - 17, Sâmbătă/Duminică si in sărbătorile legale inchis. Tel: 0756 439 365. Email: office@romleas.ro

Search

Pentru majoritarea produselor Romleas asigura transport gratuit daca valoarea comenzii este de minim 500 lei +TVA

  • Care sunt costurile de transport atunci cand nu este gratuit? In general toate calculatoarele depasesc 500 Lei + TVA si beneficiaza de transport gratuit. Daca transportul nu este gratuit, pretul este de 7 lei pentru primul kg si 0,7 pentru fiecare kg suplimentar. Majoritatea calculatoarelor nu depasesc 7 kg, pretul transportului fiind de aproximativ 17 lei. Majoritatea laptopurilor nu depasesc 4 kg, pretul transportului fiind de aproximativ 14 lei. Majoritatea monitoarelor TFT LCD nu depasesc 6 kg, pretul transportului fiind de aproximativ 16 lei. 

* pentru localitatile care nu se afla nu reteaua DPD sau Dragon Star s-a negociat un cost fix. Intreaba consultantul.Greutatea unui server difera de la un produs la altul, in medie:   

  • Un server 1 U cantareste aproximativ 9 kg, costul de transport ridicandu-se la 17 lei.   
  • Un server 2 U cantareste aproximativ 15 kg, costul de transport fiind de aproximativ 21 lei.

Cele mai multe componente cantaresc sub 1 kg, astfel pretul lor este de aproximativ 9 lei.

Romleas prin furnizorii sai garanteaza o livrare prompta si sigura a produselor. Livram prin reteaua Fan Courier (click aici pentru a vizualiza reteaua).produse in toate localitatile din Romania. Pentru destinatiile din afara Romaniei oferim libertatea de a alege modalitatea de transport, iar costurile de livrare sunt suportate de catre destinatar.

Dupa expedierea produselor, primesti un email cu detalii despre:

  •         livrarea produselor
  •         numarul de identificare al coletului (AWB)
  •         numele curierului cu care a fost trimis.

Verificati periodic promotiile sau inscrieti-va la newsletter pentru a fi informat in mod automat.

Expedierea:  

Comenzile confirmate sunt procesate si expediate in maxim 48 de ore. 

In localitatile din Romania unde exista sedii Fan Courier, coletul ajunge in 24 de ore din momentul expedierii. Totusi, ca exceptie, in regiunile Moldova si Dobrogea coletul ajunge in maxim 48 de ore.

In cazul platilor prin virament bancar, livrarea decurge din momentul confirmarii in contul Romleas a platii contravalorii facturii proforme.

Pentru produsele care se intorc in service in perioada de garantie datorita unor probleme legate de transport, costul returnarii este suportat de catre Romleas SRL

Back to Top
Product has been added to your cart