Program de lucru: luni - vineri 9 - 17, Sâmbătă/Duminică si in sărbătorile legale inchis. Tel: 0756 439 365. Email: office@romleas.ro

Search

Pentru majoritarea produselor Romleas asigura transport gratuit daca valoarea comenzii este de minim 500 lei +TVA

  • Care sunt costurile de transport atunci cand nu este gratuit? In general toate calculatoarele depasesc 500 Lei + TVA si beneficiaza de transport gratuit. Daca transportul nu este gratuit, pretul este de 7 lei pentru primul kg si 0,7 pentru fiecare kg suplimentar. Majoritatea calculatoarelor nu depasesc 7 kg, pretul transportului fiind de aproximativ 17 lei. Majoritatea laptopurilor nu depasesc 4 kg, pretul transportului fiind de aproximativ 14 lei. Majoritatea monitoarelor TFT LCD nu depasesc 6 kg, pretul transportului fiind de aproximativ 16 lei. 

* pentru localitatile care nu se afla nu reteaua DPD sau Dragon Star s-a negociat un cost fix. Intreaba consultantul.Greutatea unui server difera de la un produs la altul, in medie:   

  • Un server 1 U cantareste aproximativ 9 kg, costul de transport ridicandu-se la 17 lei.   
  • Un server 2 U cantareste aproximativ 15 kg, costul de transport fiind de aproximativ 21 lei.

Cele mai multe componente cantaresc sub 1 kg, astfel pretul lor este de aproximativ 9 lei.

Romleas prin furnizorii sai garanteaza o livrare prompta si sigura a produselor. Livram prin reteaua Fan Courier (click aici pentru a vizualiza reteaua).produse in toate localitatile din Romania. Pentru destinatiile din afara Romaniei oferim libertatea de a alege modalitatea de transport, iar costurile de livrare sunt suportate de catre destinatar.

Dupa expedierea produselor, primesti un email cu detalii despre:

  •         livrarea produselor
  •         numarul de identificare al coletului (AWB)
  •         numele curierului cu care a fost trimis.

Verificati periodic promotiile sau inscrieti-va la newsletter pentru a fi informat in mod automat.

Expedierea:  

Comenzile confirmate sunt procesate si expediate in maxim 48 de ore. 

In localitatile din Romania unde exista sedii Fan Courier, coletul ajunge in 24 de ore din momentul expedierii. Totusi, ca exceptie, in regiunile Moldova si Dobrogea coletul ajunge in maxim 48 de ore.

In cazul platilor prin virament bancar, livrarea decurge din momentul confirmarii in contul Romleas a platii contravalorii facturii proforme.

Pentru produsele care se intorc in service in perioada de garantie datorita unor probleme legate de transport, costul returnarii este suportat de catre Romleas SRL

Returnare:

Companiile, persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale, in considerarea avantajelor dobandite in calitate de clienti Romleas (produse achizitionate in sistem discount, transport gratuit, discounturi mari de 35%-60% fata de un produs nou, livrare rapida cu prioritate, super garantie), este posibila doar inlocuirea produselor care nu corespund cerintelor si care au fost returnate catre Romleas, insa nu este posibila si returnarea de catre Romleas a sumelor de bani platite de catre acestia. Termenul de returnare este de 60 de zile si decurge de la data facturii fiscale.

Returnarea produsului se va efectua pe cheltuiala clientului.

Marfa returnata trebuie sa fie completa, neafectata fizic sau cosmetic, insotita de factura originala.

O exceptie de la aceasta regula o reprezinta produsele care sunt returnate din cauze legate de transport. Pentru acestea Romleas ofera transport GRATUIT si inlocuirea produsului doar daca s-a completat un proces verbal cu agentul de la curier in momentul preluarii coletului sau daca s-a specificat pe awb la observatii faptul ca amabalajul este deteriorat.

Privind dreptul de unilateral al consumatorului * valabil pentru persoanele fizice. Art 4 al.C din OG 34/2014: „Consumatorul persoana fizica are dreptul sa notifice prin ce metoda doreste comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Puteti accesa un model de formular de retragere aici.

Persoanele juridice nu au posibilitatea de retragere unilaterala din contract.

Product has been added to your cart