De Ce Romleas?

Orice produs IT cu până la 50% mai ieftin.  Cere ofertă sau vinde-ne produsele tale.

Ca urmare a celor 41 de teste, produsele sunt împărțite în 4 categorii:

- ca nou cu garanție 3 ani: arată nou sau ca nou, perfect funcțional
- refurbished (excelent) cu garanție 3 ani: arată excelent, poate prezenta zgarieturi foarte fine, insesizabile, perfect functional
- second hand (bun) cu garanție: arată bine, prezintă zgârieturi fine sesizabile sau mici urme de uzură, perfect funcțional
- second hand grad B (functional) cu garanție: estetic prezintă zgârieturi sau urme vizibile de uzura, anumite componente lipsa, functional

TESTAT: 41 teste - Super Incredere Înainte de comercializare, fiecare produs trece prin 41 teste. Utilizăm softuri de testare și diagnosticare hardware ale producătorilor echipamentelor, diagnosticare periferice, softul diagnosticare din sistemul de operare și alte softuri profesionale.

Fiecare categorie de produse are testele sale personalizate. 
Cateva exemple pentru ce testăm: testul optic (estetic), test BIOS, update BIO, 4 teste placă de baza, 4 teste de memorie, 3 teste de procesor, 5 teste ale hdd-ului, resetarea Hard Disk la parametrii de fabrica sau inlocuirea lui cu unul nou, test sunet, test unitate optică, test memorie internă, test sursă de alimentare, test ventilatoare, test baterie BIOS, test acumulator laptop, test alimentare, test VGA, test USB, test HDMI, test LAN, test Jack, test Display PORT, test USB Type - C, test SD card, 3 teste placa video, 2 teste tastatură, 2 teste ale ecranului, testare în funcționare cu sistemul de operare instalat.

Serverele, workstation, imprimante, componentele, UPS beneficiază de alte teste profesionale specifice.
Sursa ziarul Capital: “Foarte populare în străinătate produse „Romleas Refurbished“ încep să fie cele mai căutate și în România.”


Garanția calității
Garanția prețuluiBuyBack

 

 
 
     
 
     Calitate: Un produs nou sau un produs ca nou, refurbished (excelent), second hand (bun)

Exemplu: Toți cunoaștem că poți achiziționa modele de mașini Audi, BMW sau Mercedes rulate, cu garanție, la aproximativ aceeași valoare că a unei Dacii noi. Explicația este că BMW-ul sau Mercedes-ul sunt produse rulate și din acest motiv prețul lor este scăzut cu 30% - 60% față de un BMW sau un Merecedes nou.
Aceeași situație o întâlnim și comparând un calculator sau laptop nou, asamblat din componente în România, cu unul ca nou sau refurbished, asamblat la standardul in Germania. Exista mari diferente de calitate chiar la producatorii de renume Dell, HP, Lenovo, etc, intre un produs asamblat in sau pentru Romania si unul asamblat in sau pentru Germania.  Doriți să va asumați riscuri sau mergeți pe varianta de calitate garantată? Alege la sigur romleas.ro. Cumpără acum stocurile la fiecare model sunt limitate.

Configurează cum dorești sau alege produse deja configurate.

Configurează produsul din pagină de produs. Dacă nu ai opțiunea dorită în pagină de produs => scrie-ne aici și ne ocupăm noi. Dacă nu găsești produsul dorit,  scrie-ne aici ce dorești și în ce configurație și revenim cu oferta.
Componentele folosite în producția produselor importate de romleas.ro sunt de o calitate excelentă, garantând atingerea unor performanțe ridicate. De regulă produsele din comerț din România, pentru atingerea unui preț cât mai mic de vânzare, sunt construite și utilizate componente de o calitate redusă față de cele vândute în țări din Vestul Europei. Pot apărea astfel probleme de incompatibilitate între componente, o răcire precară, consum superior de curent, diverse defecțiuni și un timp de viață redus. Chiar dacă vorbim de branduri de renume.

#Consultant dedicat

Dupa creearea contului pe romleas.ro se alocă un consultant IT contului tău. Consultantul te poate sfătui cu privire la cea mai bună/eficientă soluție, pentru nevoia ta. Indiferent de produsul dorit chiar dacă este sau nu este pe stoc te rezolvăm => Comercializăm Orice IT de pe Planeta. Aducem modele noi, care nu au ajuns încă în România. Aducem produse pe care nu le poți găsi în altă parte. Avem sute de produse care se vând înainte de a ajunge pe website. Cere-ne Oferta. 

Consum redus de energie

Exemplu: La calculatoarele desktop de marca Dell, HP, sursa de curent este gândită să folosească un consum redus de energie. La unele modele sursa este de numai 80W, având un consum de 5 – 6 ori mai mic și oferind în același timp parametrii optimi de funcționare.

Calculatoarele asamblate din componente au nevoie de surse mari, minim 450 - 500W sau chiar mai mari, pentru a funcționa în parametri normali.

De curiozitate, am calculat în 12 luni ce economie se face utilizând un calculator de marca cu o sursă de 80W în comparație cu un calculator asamblat din bucăți cu o sursă de 500W, ambele utilizate 8 ore pe zi. Costul curentului este calculat la tarifele Enel.

Economia făcută cu calculatorul de marca este de 989 Lei +TVA, o suma destul de mare de economisit. Ce se întâmplă dacă utilizatorul are 30 de calculatoare ce rulează 8 ore pe zi? Achizitionand produsele Romleas, va reduce cheltuielile anuale cu 30 calculatoare x 989 Lei + tva= 29 670 Lei . Care este reducerea de cost când utilizezi 100 calculatoare, 1000 calculatoare?

#Durabil  (de calitate)

Clienții care au achiziționat produse acum 21 ani de la romleas.ro ne recomandă și astăzi tuturor prietenilor și partenerilor.

#Ecologic - iți pasă?

Produsele / echipamentele refurbished reprezintă o modalitate de a arată că îți pasă de mediul înconjurător, în aceleași timp de a beneficia de tehnologii de top și produse durabile.

Aceste produse, după aproape unu - doi ani de utilizare, au fost preluate de companiile care le-au fabricat, verificate pentru a se încadra în parametrii corecți de funcționare, reverificate de către Romleas, verificate în funcționare prin instalarea sistemului de operare și repuse pe piață.

Produsele au un consum redus de energie și, prin reintroducerea lor în circuitul economic, ajutați la reducerea poluării prin producția de noi unități și în același timp economisiți sume importante pe care le puteți direcționa către alte activități.
Companiile inteligente cumpara Romleas Refurbished.

#Rentabil

Cumpără produse Romleas Refurbished (excelente) sau calitate ca nou și beneficiezi de produse cu un preț redus de 20% - 60% față de produsele aceluiași brand și din aceeași gama, dar vei beneficia de aceleași avantaje respectiv reducerea de consum electric, protejarea ochilor, rapiditatea în utilizare, vei ajută mediul înconjurător, vei beneficia de aceleași performanțe ale produselor utilizate de marile companii.

Avantajele produselor premium Business

Produsele comercializate de către Romleas sunt din game profesionale (gamele business). Gamele profesionale ale producătorilor DELL, HP, LENOVO, FUJITSU sunt mult superior calitativ produselor care se regăsesc în magazine în mod curent (chiar ale aceluiași brand), sunt în general cel puțîn duble la preț față de un produs utilizat pentru acasă (chiar și in contextul unor configurații identice).

Asamblarea inteligentă

Produsele sunt concepute cu sisteme de ventilație și răcire performanțe, care elimina aerul cald de la procesor și hard disk. Având o temperatura de funcționare optimă, durata medie de viață a acestor produse atinge 10 ani.

Componente perfect compatibile

In cazul gamelor business, producatorii verifica prin sute de teste compatibilitatea componentelor, produsele fiind gandite sa functioneze non stop pe o perioada lunga la performante maxime.

Obtine performanta maxima

In momentul achizitiei unui produs nou, clientul cumpara o configuratie notata pe hartie. Dar oare produsul functioneaza la parametrii indicati?

Atunci cand un produs nou este lansat, ne este oferit, impreuna cu el, si un set de drivere. Exista posibilitatea sa instalam softuri suplimetare iar nu toti producatorii de software reusesc sa tina pasul cu cele peste 100 de societati producatoare de componente, care fiecare produc zeci de modele. Drept urmare calculatorul nostru cel nou începe sa dea rateuri, sa se blocheze, apar incompatibilitati si erori.

Dureaza aproximativ 2 ani pana cand sunt rezolvate incompatibilitatile software si apar inclusiv upgrade-uri de soft ce maximizeaza performantele produsului.

In momentul In care este disponibil,  In maxim 2 ani de la lansare, un produs refurbished este cea mai buna investitie, datorita remedierii compatibilitatilor si imbunatatirii software pana in acel moment.

Spatii mici?

In ziua de astazi, cand preturile la apartamente, spatii comerciale si birouri cresc, fiecare metru si centimetru patrat costa. Calculatoarele verticale au inceput sa fie de moda veche: ele ocupa prea mult spatiu pe masa, iar atunci cand le punem pe jos riscam sa intre mult praf, ceea ce reduce drastic durata lor de viata.

Solutia aleasa de majoritatea societatilor comerciale si, recent, de catre persoane fizice este calculatorul desktop si pozitionarea monitorului pe calculator. Aceasta amplasare creeaza mai mult spatiu pe birou sau posibilitatea de a folosi un birou mai mic si a diminua astfel costurile chiriei.

Produse rare

Puteti avea acces la produse care nu se gasesc in mod normal in magazine, produse speciale. Produse care de regula nu se gasesc in Romania, sau au un pret foarte mare in Romania sau nu sunt produse pentru Romania.

Subansamble top quality

Producatorii de marca, pentru gamele de top (gamele business) au grija sa ofere clientilor performante superioare si durabile. Componentele folosite in productie la asamblarea laptopurilor, calculatoarelor si monitoarelor sunt cele ce ofera cele mai bune randamante de pe piata.

Exemplu: Dell colaboreaza cu FOXCONN, unul dintre primii producatori de sisteme de racier si carcase la nivel mondial. Numai coolerul din sistem valoreaza aproximativ 80 de euro!

La produsele asamblate din bucati, pentru a oferi clientului un cost cât mai mic, se folosesc componente de calitate mai slaba.

Exemplu: valoarea coolerului folosit la majoritatea asamblarilor din bucati ale calculatoarelor si laptop-urilor se situeaza undeva între 6-12 euro.

Dumneavoastra alegeti...

Perfect Compatibil

Producatorii de marca Dell, Hp, IBM verifica prin sute de teste compatibilitatea componentelor pentru a asigura performante maxime fiecarui produs lansat pe piata.

Silentios

Exemplu: Dell colaboreaza cu FOXCONN, unul dintre primii producatori de sisteme de racire si ventilatie la nivel mondial.

Produsele brand produc un zgomot redus in comparatie cu sistemele asamblate din bucati, care, mai ales pe timp de vara, ne dau senzatia ca suntem tot timpul pe pista unui aeroport. Ne temem ca nu cumva, vara, coolerul de 6 euro sa clacheze?

Extra Garantie

Produsele comercializate au in general intre 1 an si 3 ani garantie. Garantia poate fii extinsa suplimentar pentru sume modice pentru produsele Dell, HP, Lenovo din gama business (95% din ce comercializam).

Pentru mai multe detalii contactati-ne acum: 0725 139 993

garantie sau SuperGarantie

Toate produsele Romleas Refurbished au o garantie intre 2 si 8 ani. Astfel, nu vei avea cheltuieli hardware suplimentare pe aceasta perioada. Pentru produsele NOI, avand o garantie de maxim 1 an sau 2 ani, dupa acesta perioada costurile defectelor le suporti tu.Pentru a intelege avantajul oferit de Romleas, imparte pretul produsului la numarul lunilor de garantie si astfel vei obtine costul real pe luna al produsului.

  60 zile - esti sigur ca merita

Daca in 60 de zile nu esti multumit de produsul achizitionat de la noi, ti-l inlocuim pe loc, fara intrebari sau alte batai de cap. Garantie de retur 60 de zile.

cu Windows si Antivirus preinstalat - utilizezi imediat

Calculatoarele și laptop-urile Romleas Refurbished beneficiază de software Microsoft preinstalat. Astfel, după achiziție, poți folosi imediat produsul. Nu mai pierzi timp cu instalarea software-ului, a driverelor sau alte cheltuieli în plus.

Service prompt

Peste 95% dintre produsele care necesită service sunt rezolvate în 3 zile.

SuperEconomiseti

Echipamentele profesionale oferite de Romleas reprezintă o soluție inteligență pentru bugetul tău. Achiziționează produse calitate că nou și economisești 10% - 20% beneficiind de garanție mai mare, refurbished (excelent) și economisești 20% - 40% beneficiind de garanție mai mare că a unui produs nou sau second hand și economisești 40% - 80% . Beneficiezi de performanțe ridicate la Super Prețuri. Cumpără acum.
Gasesti totul intr-un singur loc

La Romleas, indiferent de nevoia ta, avem cel puțin o soluție pe stoc pentru ține sau compania ta. Comercializăm orice IT de pe planetă. Trimite cererea aici >

Suntem din 2002 pe piață, iar cumulând experiență echipei de vânzări avem peste 100 de ani de experiență IT, te putem consilia indiferent de nevoia ta IT. Contacteaza-ne acum.